Loading...

Amb la informació que li proporcionem a continuació GUIRAL ASESORIA Y GESTION, SL vol que vostè conegui quina és la política de privadesa aplicada pel que fa a les seves dades personals.

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades personals?
Guiral Asesoría y Gestión, SL

CIF: B65154502
C/Floridablanca, 55 En 08015 Barcelona
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 3252104

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens faciliti amb la finalitat de prestar els serveis contractats i, si escau, enviar-li les comunicacions informatives que puguin ser del seu interès.

Quant temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·liciti la seva supressió i quan les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que van ser recollides.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment i, si escau, l'execució contractual dels nostres serveis de gestoria i assessoria.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Les seves dades no se cediran a cap altra entitat, llevat obligació legal o consentiment exprés previ.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

Pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

Vostè podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de GUIRAL ASESORIA Y GESTION, SL (c/ Floridablanca, 55 en 08015 Barcelona) o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament de correu electrónic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es - C/Jorge Juan, 6 de Madrid).


 

Guiral Asesoría y Gestión S.L. © 2019 Tots els drets reservats.