Loading...

La web de GUIRAL ASESORIA Y GESTION SL www.guiral.es recull l'adreça IP de l'usuari, així com la seva clau d'accés al sistema amb l'objecte de controlar el consum en els productes d'informació que realitzi el client.

  • Connexions Segures: www.guiral.es disposa d'un sistema de seguretat que garanteix la integritat i la confidencialitat de les dades que s'intercanviïn entre el client i GUIRAL ASESORIA Y GESTION SL. La web www.guiral.es utilitza un protocol de seguretat SSL [Secure Sockets Layer] o PCT [Tecnologia de comunicacions privades] per garantir la informació que envia i rep. D'aquesta forma, la informació proporcionada es codifica de manera que altres persones no puguin llegir-la.
  • Autoritat Certificació: El servidor dewww.guiral.es posi un certificat emès per una autoritat certificadora internacional. Aquest certificat garanteix que realment s'ha connectat amb www.guiral.es i que les dades transmeses són xifrats.
  • Privadesa: Li recordem que el seu usuari, contrasenya, signatura, etc. són dades de caràcter personal i estrictament confidencials, solament han de ser usats per a l'accés als serveis propis de GUIRAL ASESORIA Y GESTION SL.
  • La cessió de les dades confidencials a terceres persones és responsabilitat del propietari dels mateixos.

Els preguem desconfiïn de qualsevol presa de dades personals realitzada a través d'Internet, en nom de GUIRAL ASESORIA Y GESTION SL, i fora del seu lloc web segur. Davant qualsevol dubte de la veracitat de les dades demanades o autenticitat de les pàgines visitades, preguem contactin de manera immediata amb GUIRAL ASESORIA Y GESTION SL pels canals establerts a la pàgina principal.

 

Finalment, li oferim una sèrie de consells per a la protecció del seu ordinador personal i de la informació que conté:

Actualitzi el seu ordinador personal amb les últimes actualitzacions de seguretat recomanades pel fabricant.

Protegeixi el seu ordinador personal amb un programari antivirus convenientment actualitzat, que eviti infeccions de virus.

S'ha de mantenir una còpia de seguretat de la informació continguda en l'ordinador personal.

 

Contacte: Qualsevol altre dubte o sol·licitud de modificació de dades, processos o informació personal, ha de dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon de Servei d'Atenció al Client: 93.325.21.04

Guiral Asesoría y Gestión S.L. © 2019 Tots els drets reservats.