Dimecres, 21 Febrer 2018
direccion telefono
Inici > Seguretat
Seguretat


La web de GESTORIA GUIRAL www.guiral.com recull l'adreça IP de l'usuari, així com la seva clau d'accés al sistema amb l'objecte de controlar el consum en els productes d'informació que realitzi el client.

  • Conexions Segures: www.guiral.com disposa d'un sistema de seguretat que garanteix la integritat i la confidencialitat de les dades que s'intercanviïn entre el client i GESTORIA GUIRAL. La web www.guiral.com utilitza un protocol de seguretat SSL [Secure Sockets Layer] o PCT [Tecnologia de comunicacions privades] per garantir la informació que envia i rep. D'aquesta forma, la informació proporcionada es codifica de manera que altres persones no puguin llegir-la.
  • Autoritat Certificació: El servidor de www.guiral.com posi un certificat emès per una autoritat certificadora internacional. Aquest certificat garanteix que realment s'ha connectat amb www.guiral.com i que les dades transmeses són xifrats.
  • Privacitat: Li recordem que el seu usuari, contrasenya, signatura, etc. són dades de caràcter personal i estrictament confidencials, solament han de ser usats per a l'accés als serveis propis de GESTORIA GUIRAL.
  • La cessió de les dades confidencials a terceres persones és responsabilitat del propietari dels mateixos.

Els preguem desconfiïn de qualsevol presa de dades personals realitzada a través d'Internet, en nom de GESTORIA GUIRAL, i fora del seu lloc web segur. Davant qualsevol dubte de la veracitat de les dades demanades o autenticitat de les pàgines visitades, preguem contactin de manera immediata amb GESTORIA GUIRAL pels canals establerts a la pàgina principal.


Finalment, li oferim una sèrie de consells per a la protecció del seu ordinador personal i de la informació que conté:

  • Actualitzi el seu ordinador personal amb les últimes actualitzacions de seguretat recomanades pel fabricant.
  • Protegeixi el seu ordinador personal amb un programari antivirus convenientment actualitzat, que eviti infeccions de virus.
  • S'ha de mantenir una còpia de seguretat de la informació continguda en l'ordinador personal.

Contacte: Qualsevol altre dubte o sol·licitud de modificació de dades, processos o informació personal, ha de dirigir-se a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al Servei d'Atenció al Client en el 93.325.21.04