Loading...

Som


Gestoria Guiral

EMPRESA


Guiral Assessoria i Gestió SL és un despatx professional en l'àmbit de les Gestories, especialitzat en gestions administratives de vehicles, Assessoria Laboral, Fiscal, Comptable i Serveis Jurídics. Compta amb més de 60 anys d'experiència al mercat, sent tota una referència en el sector de l'automoció, oferint un servei global als seus clients, tant en vehicles turisme com a industrials, amb capacitat de gestió en tot el territori nacional.

Posem especial interès a les noves tecnologies amb l'objectiu de donar visibilitat de l'estat del tràmit, així com suport documental del mateix, tot això accessible via Web. Adaptem la programació informàtica a les necessitats del client. Sí desitja més informació dels nostres serveis clicar aquí.

 

Guiral Assessoria i Gestió SL forma part del grup empresarial sota la marca Guiral. Grup que també engloba les empreses:


 

Els nostres serveis compten amb un sistema de qualitat certificat amb la norma ISO 9001-2015, i complim els estàndards de protecció de dades de caràcter personal concorde a la LOPD degudament aplicats i auditats.

Guiral Asesoría y Gestión S.L. © 2019 Tots els drets reservats.