El web de GUIRAL ASSESSORIA I GESTIÓ SLP www.guiral.es recull l’adreça IP de l’usuari, així com la seva clau d’accés al sistema amb el objecte de controlar el consum en els productes d’informació que realitzi el client.

    • Connexions Segures: www.guiral.es disposa d’un sistema de seguretat que garanteix la integritat i la confidencialitat de les dades que s’intercanviïn entre el client i GUIRAL ASSESSORIA I GESTIÓ SLP. El web www.guiral.es utilitza un protocol de seguretat SSL [Secure Sockets Layer] o PCT [Tecnologia de comunicacions privades] per garantir la informació que envia i rep. D’aquesta manera, la informació proporcionada es codifica de manera que altres persones no puguin llegir-la.
    • Autoritat Certificació: El servidor d’www.guiral.es posi un certificat emès per una autoritat certificadora internacional. Aquest certificat garanteix que realment s’ha connectat amb www.guiral.es i que les dades transmeses són xifrats.
    • Privadesa: Li recordem que el seu usuari, contrasenya, signatura, etc. són dades de caràcter personal i estrictament confidencials, només han de ser usats per a l’accés als serveis propis de GUIRAL ASSESSORIA I GESTIÓ SLP.
    • La cessió de les dades confidencials a terceres persones és responsabilitat del propietari dels mateixos.

Els preguem desconfiïn de qualsevol presa de dades personals realitzada a través d’Internet, en nom de GUIRAL ASSESSORIA I GESTIÓ SLP, i fora del seu lloc web segur. Davant de qualsevol dubte de la veracitat de les dades comandes o autenticitat de les pàgines visitades, preguem contactin de manera immediata amb GUIRAL ASSESSORIA I GESTIO SLP pels canals establerts a la pàgina principal.

Finalment, li oferim una sèrie de consells per a la protecció del seu ordinador personal i de la informació que conté:

Actualitzi el seu ordinador personal amb les últimes actualitzacions de seguretat recomanades pel fabricant.

Protegeixi el seu ordinador personal amb un programari antivirus convenientment actualitzat, que eviti infeccions de virus.

S’ha de mantenir una còpia de seguretat de la informació continguda a l’ordinador personal.

Contacte: Qualsevol altre dubte o sol·licitud de modificació de dades, processos o informació personal, s’ha de dirigir a Guiral @ guiral.com o al telèfon de Servei d’Atenció al Client: 93.325.21.04